Bouwen en verbouwen in Oost-Vlaanderen? Reken op Bruno Benaerens uit Zele

 

Prachtig resultaat zonder kopzorgen

Bouwen of verbouwen? Reken dan op een ervaren vakman, met een ziel voor zijn stiel en een hart voor zijn klanten. Opgeleverde werken van topkwaliteit, gedetailleerde en duurzame afwerking, een waterdichte en solide klantenservice met een uitstekende bereikbaarheid. Dát zijn de troeven van Bruno Benaerens uit Zele, Oost-Vlaanderen. En die troeven leveren u een prachtige woning op, met een minimum aan kopzorgen.

Oog voor detail

Bouwt of renoveert u in Oost-Vlaanderen met Bruno Benaerens uit Zele? Dan denkt u niet enkel aan uw prachtige woning, maar ook aan uw portemonnee. We bouwen en verbouwen uw huis altijd met het oog op steeds strenger wordende normen voor energieverbruik. Door verzorgd werk te leveren, zorgen we ervoor dat uw woning energiezuinig wordt en een laag E-peil verkrijgt. We werken steeds met oog voor detail, want nauwkeurigheid bij het plaatsen van isolatie en dampschermen is essentieel voor een optimaal resultaat. En dat resultaat? Dat merkt u aan uw energiefactuur. Die daalt aanzienlijk. En uw wooncomfort vergroot tegelijkertijd. Investeer én bespaar, dankzij Bruno Benaerens.

 

Zoals รบ het wilt

We voeren uw bouw- of renovatieproject steeds uit in nauw overleg met uw architect. Coördineert u de werken zelf? Dan staan uw wensen en dromen op elk moment van de planning centraal. We geven u op voorhand een sluitende offerte op basis van het vooropgesteld project. Op die manier weet u perfect waar u aan begint. En komt u niet voor verrassingen te staan.

 

Bij Bruno Benaerens nemen we uw volledig ruwbouwproject in handen – of slechts een deel van de verbouwing als u dat wenst. Altijd met een persoonlijke aanpak – van offerte tot eindafrekening – zonder tussenpersonen. Resultaat? U krijgt precies wat u wilde, met een heldere en duidelijke communicatie erbovenop.

 

Klein bouwbedrijf, grote resultaten

Bruno Benaerens is uw betrouwbare, solide partner voor alle renovatie- en bouwprojecten. Kwaliteit primeert altijd. Onze zaakvoerder werkt altijd mee op de werf en vormt een toegankelijk aanspreekpunt voor al uw vragen en bedenkingen. We werken steeds op een propere werf en volgen nauwgezet de veiligheidsvoorschriften. Onze materialen en machines zijn steevast goed onderhouden en bijgevolg in prima staat.

 

Wilt u een gratis en vrijblijvende offerte ontvangen voor uw project? Surf dan snel naar de contactpagina en contacteer ons!

 
 

Uw bouw- of renovatieproject in overleg met uw bouwheer en architect!